Leaseplan Easy: de gemakkelijkste formule voor autoleasing

LeasePlan Easy, de gemakkelijkste autoleasing formule op maat van de KMO en zelfstandige. LeasePlan Easy maakt, zoals de naam het doet vermoeden, het beheer van uw wagens makkelijker. Afschrijvingen, brandstof, verzekering, onderhoud, bandenwissels, …, al deze kosten worden gebundeld in één maandelijkse factuur. Zo kunt u de kost van uw wagenpark makkelijk budgetteren en komt u nooit voor verrassingen te staan. LeasePlan Easy is een full service pakket.

U laat uw wagenparkbeheer over aan een specialist en kan u concentreren op de belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt een operationele leaseformule ook fiscale voordelen, wat natuurlijk niet onbelangrijk is.

LeasePlan Easy, een speciale formule voor operationele leasing, is ideaal voor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen.
Alle kosten van uw auto worden vertaald naar één maandelijkse factuur.

De voordelen van operationele leasing op een rij:

  • U weet altijd waar u aan toe bent. U kunt de kosten perfect budgetteren.
  • Uw budget maakt geen uitschuivers meer. U spreidt alle kosten – ook de onverwachte – gelijkmatig over een langere periode.
  • U staat nooit voor verrassingen. Het factuurbedrag wordt berekend via een inschatting van de kosten. Blijken deze achteraf hoger dan eerst ingeschat? Dan betaalt u niets bij. Deze extra kosten zijn voor rekening van LeasePlan.
  • U doet een goede zaak voor uw belastingen. U betaalt enkel BTW op de afschrijving, en niet op de totale investering. Bovendien spreidt u deze BTW over de hele leaseperiode, zodat u geen voorfinanciering moet doen.
  • U stopt geen tijd en energie in de verkoop van uw auto. Daar zorgt LeasePlan zelf voor, bij het einde van het contract. Het risico van eventueel verlies bij die verkoop nemen wij dus ook op ons.
  • Daarnaast geniet u dankzij LeasePlan Easy ook voordelen die normaal uitsluitend zijn weggelegd voor grote bedrijven.

Wenst u meer informatie of zoekt u een LeasePlan Easy formule op maat?

 

500x100-v1-NL


Reageren is niet (meer) mogelijk.